Weclaim: no cure no pay Airbnb claim

Weclaim komt op voor jouw rechten als consument. Met collectieve claims zorgen wij ervoor dat jij krijgt waar je recht op hebt. Ben jij, net als vele andere consumenten, benadeeld door Airbnb? Airbnb servicekosten terugvragen is heel eenvoudig via Weclaim. En: no cure, no pay!

Dankzij het no cure no pay principe waar Weclaim mee werkt, loopt je geen enkel risico. Alleen wanneer de rechtszaak gewonnen wordt, en jij dus geld terugkrijgt, deel je een klein gedeelte (15-25%) van de opbrengsten met Weclaim. Wanneer de tegenpartij de zaak wint ben je Weclaim dus niets verschuldigd.

airbnb servicekosten terugvragen

Waarom aansluiten bij Weclaim?

Weclaim is gespecialiseerd in het voeren van juridische procedures tegen grote bedrijven. Als alleenstaande consument is dit lastig, het vereist een lange adem, ervaring en een grote tijdsinvestering. Ook is het vanuit financieel oogpunt soms gewoon niet lonend om als alleenstaande consument een zaak te beginnen, bijvoorbeeld om een paar honderd euro terug te kunnen claimen. 

Servicekosten airbnb terugvragen

Airbnb is op een incorrectie manier met servicekosten omgesprongen, daarom kun jij als consument je airbnb servicekosten terugvragen. Sluit je bij ons aan en laat ons jouw belangen verdedigen! 

Reacties